Impresszum

Az Agro-Assist a DuPont Pioneer által agrárgazdálkodók számára fejlesztett mezőgazdasági napló alkalmazás, melynek célja, hogy hasznos és informatív funkciókkal segítse a felhasználókat a mindennapi tevékenységeik során.

Az alkalmazás tartalma:

Főképernyő

A kiválasztott területre vonatkozó csapadék- és talajhőmérséklet adatokat, valamint az aktualitásokat jeleníti meg (pl. figyelmeztető üzenetek a kártevők esetleges megjelenésére). A csapadék adatokat a területhez legközelebb eső agrármeteorológiai állomás adatai szerint, illetve saját mérések alapján is megjelenítheti a felhasználó.

Beállítások

Beállíthatók a területekre és a termesztett növényekre vonatkozó részletes adatok.

Naptár

Adott területre és növényre-hibridre vonatkozó adatok napi bevitelét teszi lehetővé. Rögzíthető a napi csapadékmennyiség, öntözés, szántóföldi munkák, trágyázás, növényvédelem, kártevők/kórokozók, itt tölthető fel fotó, és lehetőség van a naplózott adatok továbbítására saját email címre, illetve a kiválasztott agronómus számára is.

Tudástár

A Kísérleti eredmények almenüpont alatt évre és megyére történő keresést követően grafikus formában megtekinthető a kiválasztott hibrid adott évi hozama a kísérletben szereplő más hibridek átlagához képest.

A Termékkatalógusban megtalálhatók a Pioneer Hi-Bred Zrt. által forgalmazott termékek és azok rövid leírásai.

Továbbiak - Agronómuskereső

Az Agronómuskereső segítségével kiválasztható a felhasználó területén illetékes agronómus, aki részére az alkalmazáson keresztül továbbíthatóak a naplózott adatok. 

Az alkalmazás tulajdonosa:

 

 

Pioneer Hi-Bred Termelő és Szolgáltató Zrt.

Cím: 2040 Budaörs, Neumann János utca 1.

Web: http://www.pioneer.com/web/site/hungary

Tel: +36 23 447400

Fax: +36 23 447447

 

Az alkalmazás üzemeltetője:

 

 

PharmaPromo Kft.

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 112.

4026 Debrecen, Csemete u. 20.

Web: www.pharmapromo.hu

e-mail: agro-assist@pharmapromo.hu